„Oameni cu vid”, cântec manifest. Diana Bişinicu: Ar fi bine pentru noi, ca popor, să ne trezim

Artista Diana Bişinicu a lansat piesa „Oameni cu vid”, un cântec manifest ce reprezintă o reacție la situația în care ne aflăm în contextul pandemiei.

Să nu stăm în mormântul de șoapte, ar fi bine pentru noi, ca popor, să ne trezim, a îndemnat Diana Bişinicu, într-un interviu acordat pentru ObservatorTV.

„Piesa exprimă atitudinea noastră la situația în care ne aflăm. Videoclipul începe cu tabla de șah, cu pionii îngenunchiați, care au măști, la fel cum purtăm și noi, în fiecare zi. Toate scenele din videoclip au o simbolistică”, a explicat artista.

Potrivit acesteia, piesa reprezintă un semnal de alarmă, o datorie pentru noi și pentru cei care au făcut sacrificii pentru noi.

„Unii plutesc pe apă, alții preferă să stea la mal. (…) Să nu stăm în mormântul de șoapte, ar fi bine pentru noi, ca popor, să ne trezim”, a subliniat Diana Bişinicu.

Oameni cu vid

„Nici nu știu cum să fac,

Să trăiesc sau să tac.

Ați făcut mii de legi,

Când respir le încalc.”

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost