Partidul AUR, avertisment privind vaccinarea copiilor: Părinți, NU vă lăsați copiii să fie cobai într-un test de laborator!

Partidul Alianța pentru Unirea România (AUR) nu se opune vaccinării adulților, câtă vreme se respectă libertarea de alegere și nu este impusă cu forța, însă avertizează în legătură cu vaccinarea copiilor, îndemnând părinții să nu-și lase copiii să fie cobai într-un experiment de laborator, potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de partidul AUR.

Partidul AUR a criticat dur demararea campaniei de vaccinare a copiilor cu vârstă de 12-15 ani la doar câteva ore după ce Agenţia Europeană a Medicamentului a recomandat autorizarea vaccinului Pfizer.

„Noi, cei din partidul AUR, vrem să ne facem clar înțeleși: nu ne opunem vaccinării adulților, câtă vreme ea respectă libertatea individuală de alegere și nu este impusă cu forța. Dar nu putem fi de acord ca un vaccin creat în câteva luni și despre care nimeni din lumea științifică nu se poate lăuda că știe totul, să fie administrat copiilor noștri.

Da, poate că vaccinul are efecte benefice imediate și reduce mortalitatea la categoriile vulnerabile – bătrâni și persoane adulte cu comorbidități. Dar acesta nu este un motiv ca el să fie adminstrat automat și tuturor copiilor – cu atât mai mult cu cât studiile științifice au demonstrat că ei fac EXTREM DE RAR forme grave ale bolii.

Toate vaccinurile administrate astăzi copiilor au fost testate ani de zile și introduse în schemele de vaccinare naționale doar după ce s-a dovedit că efectele lor adverse pe termen lung sunt minore. Cine are interes ca un vaccin făcut în grabă, și încă printr-o tehnologie de manipulare genetică ale cărei consecințe lumea științifică nu le poate nici măcar bănui, să fie administrat, fără discernământ, și copiilor?

De aceea, facem un apel către guvernanții români: încetați experimentele dictate din afară! Și în egală măsură ne adresăm părinților din România: nu vă lăsați copiii să fie cobai într-un test de laborator al cărui singur efect cert, pe termen scurt, este îmbogățirea unor șmecheri, dar ale cărui efecte pe termen lung s-ar putea să le regretați și voi, și copiii voștri nevinovați…”, se precizează în comunicatul transmis, sâmbătă, de AUR.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Partidul AUR, avertisment privind vaccinarea copiilor: Părinți, NU vă lăsați copiii să fie cobai într-un test de laborator!”

  1. Dorim libertatea de a ne crește, educa și purta de grijă propriilor copii, iar nu ca statul să devină proprietar/ stăpân peste copiii noștri.

Comentariile sunt închise.