Șocant! 10 la sută dintre adolescenți nu știu dacă sunt băieți sau fete (studiu/ SUA)

Un studiu realizat în SUA a scos la iveală o realitate șocantă, anume că adolescenții sunt confuzi în privința genului și nu mai știu dacă sunt băieți sau fete.

Ceea ce ar fi părut incredibil în urmă cu câțiva ani, este acum un fenomen în continuă creștere. Potrivit unui studiu realizat în liceele din SUA, 10 la sută din adolescenți nu știu dacă sunt băieți sau fete, scrie EVZ.

Astfel, studiul, publicat în revista medicală Pediatrics, „marchează prima estimare de prevalență reprezentativă la nivel național a tinerilor cu diverse genuri (GDY) din SUA, cifra fiind de cinci ori mai mare decât estimările naționale inițiale”.

Potrivit sursei citate, adolescenții- care proveneau din 13 licee diferite din Pittsburgh, Pennsylvania- au fost rugați să aleagă dintre următoarele opțiuni: „fată”, „băiat”, „fată trans”, „băiat trans”, „genderqueer”, „nonbinar”, și „o altă identitate ”.

Din 3.168 de respondenți, 291 de participanți, sau 9,2%, au raportat că sexele lor atribuite la naștere erau incongruente cu identitățile lor de gen. Mai mult, aproximativ 30% au exprimat identități transmasculine, în timp ce aproximativ 39% au exprimat identități transfeminine. Cei cu identități nonbinare au adăugat aproximativ 31% din total, scrie sursa citată.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Șocant! 10 la sută dintre adolescenți nu știu dacă sunt băieți sau fete (studiu/ SUA)”

  1. Mâine-poimâine o să se ”identifice” ca fiind excavatoare sau extratereștri sau bolovani.

Comentariile sunt închise.