Chișinău: AUR Moldova intră oficial în campania electorală pentru alegerile din 11 iulie

Alianța pentru Unirea Românilor- AUR Moldova se lansează oficial, luni, în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, din Republica Moldova.

Evenimentul va avea loc la Monumentului Deportaților din fața gării din Chișinău. Tot luni începe caravana AUR în Republica Moldova.

„Autocarul AUR ne-a adus în Parlamentul de la București. Ne va duce și în Parlamentul de la Chișinău. Doamne-ajută!”, a scris, pe Facebook, co-președintele AUR România, Claudiu Târziu.

De altfel, Claudiu Târziu s-a aflat zilele trecute în Republica Moldova, unde a avut o întâlnire private cu membrii AUR Moldova.

„Am avut o întîlnire privată cu membrii AUR din R. Moldova, care m-a umplut de bucurie și speranță. Oameni vrednici și hotărîți au pornit într-o adevărată cruciadă a românismului.

De două zile, AUR este admis oficial în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, din acest al doilea stat românesc.

Nu doar că le urez succes colegilor basarabeni, dar le voi fi alături cu tot sufletul meu, cu rugăciunea și fapta bună. AUR e pan-românesc, dă încredere și putere, țintește victoria. Împreună vom face istorie!”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, liderul AUR Claudiu Târziu.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Chișinău: AUR Moldova intră oficial în campania electorală pentru alegerile din 11 iulie”

Comentariile sunt închise.