EURO 2020. Gloriile fotbalului românesc, înlăturate din tribuna oficială, plină de politicieni. Gheorghe Hagi: Am stat unde am avut loc

Primul meci organizat în cadrul EURO 2020 pe Arena Națională a reușit să provoace o adevărată revoltă, imaginile cu tribuna oficială plină de politicieni și cu marile glorii ale fotbalului alături de suporteri, în tribuna a II-a, devenind virale.

Ce s-a văzut, duminică, pe Arena Națională? Tupeul politicienilor înfipți în tribuna VIP, lipsa de renunoștință față de simbolurile naționale și modestia adevăratelor valori.

„Am stat unde am avut loc”, a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, Gică Hagi, considerat cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, trimis acum să urmărească meciul din tribuna II.

În tribuna II, au mai fost trimiși de organizatori și Gică Popescu și Dorinel Munteanu, care sunt primii 3 în topul selecțiilor all-time în echipa națională, scrie GSP.

În schimb, tribuna oficială a fost luată de asalt de politicieni în frunte cu liderul PNL, Ludovic Orban, președintele Senatului, Anca Dragu, primarul Capitalei, Nicușor Dan, precum și șeful DNA, Crin Bologa, sau vicepremierul Dan Barna.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost