Guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, afaceri cu vin de peste 5,2 milioane de lei, în 2020

Casa de vinuri a guvernatorului Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, a realizat, în anul pandemiei, cele mai mari afaceri de la lansare, scrie Profit.ro.

Astfel, casa de vinuri a lui Isărescu a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 5,2 milioane de lei, de la 4,1 milioane lei în anul precedent,

Totodată, a fost realizat un profit net de 1,8 milioane lei, dublu comparativ cu 2019.

Guvernatorul Mugur Isărescu, care deține 40 de hectare de viță-de-vie în Drăgășani, vinde 9 sortimente de vin, scrie sursa citată. Cele mai vechi sortimente sunt produse în 2012.

Un comentariu la „Guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, afaceri cu vin de peste 5,2 milioane de lei, în 2020”

  1. Vorba proverbului ” cine poate oase roade , cine nu nici carne moale ” , aici intervine problema de putinta a celor ” alesi ” si de neputinta a celor ” multii ” , fara ” gradele ” vinului lui dom Isarescu , restul este o ” posirca ” , pentru ” multi , dar prosti , Maria Ta ” , vorba lui Lapusneanu . cu respect pentru dom . Isarescu , la asa minte , premiant fiind , de mic , si pe primul loc mereu, este firesc succesul si in vin , ” primul la cules , primul la ales ” , oare de ce nu da consultanta si la alti producatori care stau cu marfa in raft ?

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: