Guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, afaceri cu vin de peste 5,2 milioane de lei, în 2020

Casa de vinuri a guvernatorului Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, a realizat, în anul pandemiei, cele mai mari afaceri de la lansare, scrie Profit.ro.

Astfel, casa de vinuri a lui Isărescu a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 5,2 milioane de lei, de la 4,1 milioane lei în anul precedent,

Totodată, a fost realizat un profit net de 1,8 milioane lei, dublu comparativ cu 2019.

Guvernatorul Mugur Isărescu, care deține 40 de hectare de viță-de-vie în Drăgășani, vinde 9 sortimente de vin, scrie sursa citată. Cele mai vechi sortimente sunt produse în 2012.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, afaceri cu vin de peste 5,2 milioane de lei, în 2020”

  1. Vorba proverbului ” cine poate oase roade , cine nu nici carne moale ” , aici intervine problema de putinta a celor ” alesi ” si de neputinta a celor ” multii ” , fara ” gradele ” vinului lui dom Isarescu , restul este o ” posirca ” , pentru ” multi , dar prosti , Maria Ta ” , vorba lui Lapusneanu . cu respect pentru dom . Isarescu , la asa minte , premiant fiind , de mic , si pe primul loc mereu, este firesc succesul si in vin , ” primul la cules , primul la ales ” , oare de ce nu da consultanta si la alti producatori care stau cu marfa in raft ?

Comentariile sunt închise.