Până și neomarxiștii recunosc că transgenderismul e doar un moft

Parlamentul European a votat recent așa-zisul raport Matic (PDF) și care se referă la sănătatea sexuală și reproductivă și drepturile aferente în UE, în contextul sănătății femeilor. Raportul a fost validat, dar partea bună e că majoritatea europarlamentarilor români au votat împotrivă.

Unul din motivele pentru care aceștia au votat împotrivă a fost acela că acest raport spune clar, negru pe alb, că bărbații pot să nască:

„Întrucât, în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen.”

Neomarxiștii de la noi și mass media care le cântă în strună s-au revoltat imediat. Cine e atât de prost să creadă că un bărbat poate să nasca?

Iată, de exemplu, ce scrie Andrei Caramitru, una dintre goarnele neomarxiste din România:

Idioții ăștia care baga fake news pe aici – cum e posibil sa creadă ca un bărbat biologic, adică care are putza nu uter, poate naște și alăpta ???? Ba mai mult – ca asta ar fi “decis” UE – deci au scris acolo un text și uite așa de mâine e posibil, ce miracol 🤣🤣🤣

Asta e mai crazy decât aia a lui Coroiu cu găina care a născut pui vii. Și ăștia sunt atât de prosti încât nu ai cum comunica cu ei. Aferim și doamne ajuta.

Bingo, domnule Caramitru! Aveți dreptate! Bărbații nu au cum să nască, e împotriva naturii. Exact asta susținem și noi, atâta timp cât te-ai născut femeie ești tot femeie, chiar dacă-ți faci operație de extirpare a sânilor și indiferent de cât testosteron bagi în tine. La fel de adevărata e și reciproca, atâta timp cât te-ai născut bărbat, rămâi bărbat chiar dacă te îndopi cu estrogen, îți pui sâni falși, te epilezi și te machezi.

Dacă am căzut de acord că bărbații nu pot să nască, înseamnă că suntem de acord că cei ce susțin că ar fi bărbați deși s-au născut femei nu au cum să fie bărbați. La fel de adevărată e și reciproca, bărbații care se cred femei n-au cum să fie femei pentru că nu pot să nască. Simplu, chestie de logică elementară.

Problema nu e că există unii care se cred altceva decât sunt în realitate, problema e că mișcarea „progresistă” îi ia în serios și le promovează aberațiile în loc să-i ignore.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Până și neomarxiștii recunosc că transgenderismul e doar un moft”

  1. Unde ”sănătate reproductivă” este un termen care sună frumos, dar în realitate ascunde spurcăriuni precum ”dreptul” de a avorta și ”bărbați” care nasc. Evident ”eliberarea sexuală” și ”sexul liber” fac parte și ele din ”sănătatea reproductivă”.

Comentariile sunt închise.