FOTO/ A fost inaugurat Atelierul auto al Regelui Mihai, la Săvârșin

La Săvârșin a fost inaugurat Atelierul auto al Regelui Mihai, fiind deschis publicului spre vizitare, a anunțat, pe Facebook, Familia Regală a României.

„Vizitatorii Domeniului Regal Săvârșin pot vedea acum atelierul, situat în corpul de clădire original, din anii 1940, alături de Parcul Regal, Muzeul Automobilului, Magazinul de suveniruri și Satul Regal

Inaugurarea a avut loc în prezența Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei și a Alteței Sale Regale Principele Radu. A fost prezent primarul comunei Săvârșin, dl Ion Vodicean”, se precizează în comunicat.

Sursa foto: Familia Regală/ Facebook

Domeniul Regal Săvârșin este deschis în lunile iulie, august și septembrie, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, între ora 9.00 și ora 18.00.

Atelierul Auto a fost amenajat în anul 1943, în clădirea aflată în stânga Garajului Regal (actualul Muzeu al Automobilului). El a fost reamenajat în locația originală.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

Sursa foto: Familia Regală a României
Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost