Grav! Ce propune un medic german pentru persoanele care nu s-au vaccinat

Persoanele care nu s-au vaccinat reprezintă un pericol pentru cei din jur, astfel încât nu ar trebui să li se permită să călătorească sau să participe la alte activităţi, chiar dacă se testează, a declarat, sâmbătă, medicul german Peter Heinz, potrivit agenţiei DPA, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, Peter Heinz, şeful unei asociaţii a medicilor din landul german Renania-Palatinat, susține că persoanelor care nu s-au vaccinat nu ar trebui să li se permită să călătorească sau să participe la alte activităţi, chiar dacă au un test care arată că nu sunt infectați.

„Nevaccinaţilor nu ar trebui să li se permită să-şi scoată măştile. Nu ar trebui să meargă pe stadioane, la bazine de înot sau în supermarketuri fără măşti”, a declarat, unui ziar local, Peter Heinz.

Potrivit acestuia, oamenilor trebuie să li se spună că „fără vaccinare nu există libertăți”.

„Când le redai libertăţile celor nevaccinaţi, pierzi ocazia de a ajunge la toată lumea cu vaccinarea”, susține medicul german, adăugând că „persoanele nevaccinate anti-COVID-19 sunt un pericol pentru societate şi nu ar trebui să beneficieze de aceleaşi libertăţi ca persoanele vaccinate”, scrie sursa citată.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Grav! Ce propune un medic german pentru persoanele care nu s-au vaccinat”

Comentariile sunt închise.