Senatorul Claudiu Târziu: AUR în Parlamentul de la Chișinău, o necesitate istorică. Suntem chemați la Unire!

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a adresat, luni, un cuvânt de încurajare fraților noștri de peste Prut, care sunt chemați la urne, duminică, să voteze în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova.

Noi, AUR, vrem Unirea celor două state românești! Am afirmat-o răspicat și o vom repeta pînă nu vom mai avea glas: România și Republica Moldova sînt separate de o graniță artificială și din ce în mai greu de îndurat. Reunificarea este datoria noastră ca neam. Este un imperativ istoric, a subliniat liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu.

„Frați români de dincolo de Prut,

Ziua de 11 iulie, Duminică, poate și trebuie să însemne un moment istoric. Momentul îndreptării unei aspre nedreptăți care datează de 8 decenii. Momentul unei Renașteri.

Sînteți chemați la urne în cadrul alegerilor parlamentare anticipate – un scrutin esențial, o bătălie, de fapt, pentru a respira și a simți românește.

Sîntem foarte aproape de o reușită unică. O singură cauză, un singur fior, o singură formațiune – Alianța pentru Unirea Românilor – aleasă atît în Parlamentul de la București, cît și în Legislativul de la Chișinău.

Noi, AUR, vrem Unirea celor două state românești! Am afirmat-o răspicat și o vom repeta pînă nu vom mai avea glas: România și Republica Moldova sînt separate de o graniță artificială și din ce în mai greu de îndurat. Reunificarea este datoria noastră ca neam. Este un imperativ istoric.

De 3 decenii sînteți neglijați sau amăgiți de guvernele de la București. Care, prin acțiunile sau inacțiunile lor, nu au făcut decît să tărăgăneze și chiar să împiedice realizarea dezideratului nostru național.

Dar Basarabia noastră are nevoie de stabilitate și de viziune, de o economie funcțională și de reformarea clasei politice, de sprijin concret în lupta anticorupție și de siguranță la granițe. În timp ce România are nevoie de lărgirea sferei de influență regională și de un cuvînt care să cîntărească mai greu într-o Europă a națiunilor suverane.

Sîntem chemați la Unire!”, a transmis co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu: AUR în Parlamentul de la Chișinău, o necesitate istorică. Suntem chemați la Unire!”

Comentariile sunt închise.