Studenții români, în vizorul activiștilor LGBT. Campus Pride Romania, pentru crearea unui mediu universitar incluziv, în deschiderea Bucharest Pride, de săptămâna viitoare

Asociația MozaiQ, organizație care promovează drepturile homosexualilor din România, a anunțat, pe Facebook, programul evenimentelor organizate în cadrul festivalului Bucharest Pride 2021.

Astfel, festivalul începe săptămâna viitoare, din 6 august, cu un eveniment care vizează mediul universitar din România.

„Cu ocazia aceasta vom introduce și noul nostru proiect, Campus Pride Romania, realizat în parteneriat cu PRIDE România, Identity.Education și Samtökin ’78, unde vom urmări împreună cu studenții LGBTI din România, crearea unui mediu universitar incluziv”, se precizează în anunțul MozaiQ.

În plus, în cadrul festivalului, „vor exista prânzuri comunitare, plimbări cu bicicleta, un târg de inițiative queer, testări HIV și ITS realizate de Checkpoint ARAS, Bear Pride, un tur ghidat prin istoria queer a orașului by Triumf Amiria. Muzeul Culturii Queer, discuții cu artiști și scriitori queer, o seară de film, brunch mexican la TAQUERIA, atelier de terapie prin sunet și trei petreceri LGBTQ+!”, anunță organizatorii.

După cum a relatat RostOnline, Bucharest Pride se desfășoară în acest an în perioada Postului Adormirii Maicii Domnului. Ultimul eveniment anunțat de MozaiQ este programat chiar în 15 august, când este prăznuită Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sărbători pentru creștini.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Studenții români, în vizorul activiștilor LGBT. Campus Pride Romania, pentru crearea unui mediu universitar incluziv, în deschiderea Bucharest Pride, de săptămâna viitoare”

  1. Pentru ce le-ați dat ”drepturi” sodomiților? Sodomia NU este un drept al omului. După cum nici avortul sau curvia nu sunt drepturi.
    Ați vrut Uniunea Europeană. Acum să vă săturați de ea.

Comentariile sunt închise.