Co-președintele AUR, Claudiu Târziu: Cîțu are obligația să plece urgent din fruntea Executivului!

Co-președintele partidului AUR, senatorul Claudiu Târziu, a cerut demisia premierului Florin Cîțu din fruntea Executivului, în contextul ultimelor date îngrijorătoare anunțate de INS, privind evoluția economiei, statistici care confirmă modul dezastruos în care România este guvernată.

La acestea se adaugă și cele mai recente informații privind condamnarea premierului Cîțu la închisoare în SUA, după ce a fost surprins la volan sub influeanța substanțelor interzise.

Redăm integral comunicatul transmis de co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu:

„Cîțu are obligația să plece urgent din fruntea Executivului!

Fiind întrebat care este prețul unei franzele, (încă) prim-ministrul Cîțu a răspuns:

Nu pot să spun. Nu mănînc pîine”.

De bună seamă, personajul din fruntea guvernului nu consideră necesar să cunoască o atare informație, întrucît „încearcă să nu consume pîine”. Nimeni nu i-a cerut să spună ce alimente preferă sau care sînt calitățile nutriționale ale pîinii. A fost întrebat cît costă o simplă franzelă și habar nu a avut să răspundă. Prim-ministrul României!

De cîteva săptămîni încoace, acest domn nu-și mai încape în piele convins fiind că va prelua hățurile unui partid care este, pe cît de puțin „național”, pe atît de puțin „liberal”.

Între timp, conform datelor anunțate de INS, inflația a ajuns la 5%, urmînd să tot crească; uleiul s-a scumpit cu 18%, brânza și peștele cu 6%, pîinea și fasolea cu cîte 4,5%. Pe lîngă alimente, mărfurile non-alimentare au suferit și ele creșteri substanțiale: energia – cu peste 24%, gazele – cu 20%, combustibilul auto – cu 13%.

O fi avînd habar de aceste realități pseudo-dictatorul de la palatul Victoria?

Mă îndoiesc!

El nu consumă pîine și, probabil, nici alte alimente care au suportat măriri de prețuri.

Se mai află și în campanie electorală!

De parcă tot acest sinistru joc de-a guvernarea nu era suficient, mai aflăm astăzi că personajul cocoțat de Iohannis în fruntea guvernului a stat 2 zile în închisoare în Statele Unite, acuzat fiind că a condus sub influența unor substanțe interzise (alcool sau droguri)! Nemaifiind în postura de a nega, Cîțu a afirmat cu seninătate că „a fost o greșeală”, a încercat să minimalizeze („doar o contravenție”) și a dat imediat vina pe campania internă.

Ce mai caută acest personaj la Palatul Victoria?

DEMISIA!”

Reamintim că premierul României, Florin Cîțu, a confirmat, miercuri, informația apărută în spațiul public, potrivit căreia a fost condamnat la închisoare în SUA, pentru că a condus sub influența alcoolului, după cum a relatat RostOnline.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost