Tabără de dezvoltare personală pentru copii

O săptămână intensă de dezvoltare pentru cei mici.

De câte ori ai auzit că școala românească nu ne pregătește pentru viață? Dacă și tu crezi măcar parțial acest lucru, atunci îți propunem o tabară intensivă de educatie nonformală pentru copilul tău! Atelierele interactive cu tematici diverse îl vor pregăti pentru situații grele, pentru a lua decizii corect și pentru a deveni un adult cu încredere în sine.

În fiecare din cele cinci zile vom dezvolta prin povești și jocuri terapeutice:
Ziua 1 Stima de sine
Ziua 2 Perseverența
Ziua 3 Comunicarea eficientă
Ziua 4 Gestionarea timpului
Ziua 5 Furia

Vom realiza evaluari, iar la finalul celor cinci zile, fiecare părinte va avea o oră disponibilă pentru a discuta despre nevoile copilului, abilitățile acestuia, cum putem să contribuim la dezvoltarea armonioasă a acestuia.

Alte beneficii pe care modulul pe care vi-l propunem le oferă: dezvoltă încrederea în forțele proprii, ne ajută la integrarea în grup, dezvoltă calități de lider, definește personalitatea, crește capacitate de concentrare, creează un dialog inter constructiv, dezvoltă capacitatea de lucru în echipă și de cooperare, capacitatea de a învața rapid, inteligenta socială, gândirea critică și creativă.

Îi ajutăm pe cei mici să-și dezvolte inteligența emoțională, cea care ne ajută întreaga viață să ne dezvoltăm și să ne integrăm.

Copiii vor avea doua gustari.

Vârsta : 9-12 ani

Perioadă: 06-10 septembrie

Programul : 9:30-13:30

Cost : 650 lei

contact : 0734131377

Vă așteptăm cu drag!

 

Adela-Ioana Târziu

About Adela-Ioana Târziu

Născută în 1985 la București, licențiată în Drept, Comunicare şi Relaţii Publice, Psihologie și Teologie; master în Probațiune, la Facultatea de Sociologie a Univ. București; manager la ”Casa cu Rost”.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost