Actrița Carmen Tănase, despre certificatul sanitar: O să mă lupt cu ei până în pânzele albe! Ca cetățean al acestei țări, plătitor de taxe și impozite, AM DREPTUL să intru oriunde doresc

Actrița Carmen Tănase a comentat, duminică, la un post de televiziune, decizia autorităților de a impune obligativitate certificatului covid în anumite situații, menționând că nu este de acord cu această măsură, chiar dacă știe că, astfel, o să fie izolată de societate.

Întrebată ce va face în momentul în care nu va mai putea dovedi dreptul de intra în anumite locații pentru că nu este vaccinată, actriţa Carmen Tănase a subliniat că atât timp cât este cetățean al acestei țări, unde plătește taxe şi impozite are dreptul să intre oriunde vrea, anunță Antena3.

Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite.

În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală„, a spus actriţa Carmen Tănase.

„Nu mă autoizolez, mă izolează societatea”

Potrivit sursei citate, actrița a subliniat că prin acest demers o va izola societatea.

„Nu mă autoizolez, mă izolează societatea. Eu vreau să merg mai departe oriunde mergem și până acuma. Dacă societatea din care o fac parte și pe care o plătesc de-o viaţă mă izolează atunci stau la mine acasă prin lege.

Până nu este lege o să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe”, a conschis actriţa Carmen Tănase la Antena 3.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost