APEL către români/ Senatorul Claudiu Târziu (AUR): România este într-o mare primejdie. Români, ieșiți în stradă!

Copreședintele AUR, senatorul Clauiu Târziu, a transmis, sâmbătă, un apel către români, în care a atras atenția privind criza în care se află România, avertizând că aceasta se va agrava în perioada imediat următoare, singura soluție fiind alegerile anticipate, pentru o nouă configurație politică.

„România este într-o mare primejdie! Nu mai avem ce aștepta. PNL se va duce pe copcă, cu tot cu guvernarea lui.

PSD și-a dovedit încă o dată fățărnicia și meschinăria și nu poate fi vreo soluție la guvernare, la problemele românilor, sau pentru viitorul țării.

USR, dacă vrea să nu se sinucidă, nu mai poate reveni la guvernare și poartă pecetea unor păcate grele, pe care trebuie să le ispășească.

Că trece sau nu moțiunea AUR, că rămîne un guvern PNL minoritar susținut de PSD în Parlament (ca anul trecut) sau că USR își pliază coada între picioare și se întoarce în fruntea bucatelor, realitatea nu se schimbă.

Criza va continua și se va agrava.

Avem nevoie de o majoritate parlamentară nouă, solidă, care să susțină un guvern capabil, eficient și orientat către interesul național.

Avem nevoie de o nouă configurație politică, dată de noi alegeri. Avem nevoie de alegeri anticipate! Iar acestea nu vor fi declanșate fără o reacție de apărare puternică a corpului social.

Români, ieșiți în stradă! Începem pe 2 Octombrie, ora 17.00, la Universitate”, a transmis, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost