AUR va vota prima moțiune care intră în dezbatere în Parlament. Senatorul Claudiu Târziu: Facem asta, dincolo de orice orgoliu, pentru că românii nu mai suportă această guvernare care a instituit dictatura sanitară

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) va vota prima moțiune de cenzură care intră în dezbaterea Parlamentului împotriva guvernului ilegitim PNL-UDMR, a informat, marți, partidul AUR, imediat după ce Curtea Constituțională a anunțat că moțiunea depusă de AUR urmează să fie dezbătută în Parlament.

Însă, tot marți, Partidul Social Democrat a anunțat că a depus o moțiune împotriva Guvernului Cîțu.

 „AUR va vota pentru debarcarea guvernului Cîțu, indiferent care moțiune de cenzură va intra prima în dezbaterea Parlamentului. Facem asta, dincolo de orice orgoliu, pentru că românii nu mai suportă această guvernare care a instituit dictatura sanitară. PSD a făcut un joc de imagine penibil pe seama întregii societăți românești. A ținut în viață în mod artificial acest guvern și a împiedicat în mod neconstituțional moțiunea inițiată de AUR. Nu vom uita blatul făcut de PSD și Klaus Iohannis”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

Și deputatul George Simion a subliniat că acest guvern trebuie să plece cât mai curând de la conducerea țării.

„Guvernul Cîțu trebuie să plece cât mai curând de la conducerea țării. Este lipsit de legitimitate și acționează în total dispreț față de prevederile Constituției. A încercat introducerea ilegală a certificatului COVID și promovează măsuri discriminatorii pe motiv sanitar. Sâmbătă pe 2 octombrie, voi merge la protestul care se organizează la Piața Universității pentru a mă opune introducerii certificatului COVID”, a subliniat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

Alianța pentru Unirea Românilor semnalează faptul că moțiunea depusă de AUR a fost amânată trei săptămâni, ceea ce reprezintă o sfidare a Constituției, lucru confirmat astăzi de Curtea Constituțională.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost