Derapaj grav! Jurnalistul Digi24, Cosmin Prelipceanu, despre vaccinarea copiilor: Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor!

O discuție despre situația școlilor în pandemie a luat o cu totul altă turnură în emisiunea Digi 24, moderată de Cosmin Prelipceanu, în care era invitat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunță Hotnews.

În momentul în care ministrul vorbea despre promovarea campaniei de vaccinare în rândul părinților, Cosmin Prelipceanu l-a întrerupt susținând că școala ar trebui „să-i scape pe copii de părinții lor”.

În momentul în care Cîmpeanu a spus că nu poate fi „părtaș la o astfel de afirmație”, moderatorul a insistat spunând „ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple”.

Prelipceanu: Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii în țara asta nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte.

Cîmpeanu: Din păcate…

Prelipceanu: N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Măcar copiii lor să înțeleagă asta. Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala

Cîmpeanu: Nu pot să fiu părtaș la această afirmație

Prelipceanu: Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost