Grecia: Manisfestații împotriva vaccinării obligatorii a personalului medical. Peste 10.000 de angajați, amenințați cu suspendarea

Vaccinarea obligatorie a personalului medical, care a intrat în vigoare în Grecia, miercuri, 1 septembrie, a fost întâmpinată cu proteste în fața spitalelor din întreaga țară, a anunțat AFP, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, peste 10.000 de cadre medicale riscă să fie suspendate fără plată, deoarece au refuzat să se vaccineze.

Ministerul grec al Sănătăţii a întocmit un plan de măsuri care va fi aplicat după suspendarea cadrelor medicale care refuză vaccinarea. Planul prevede, printre alte măsuri, redistribuiri de personal între spitale, unirea unor clinici şi departamente şi contractarea de personal provizoriu, scrie sursa citată.

Încă de miercuri, de când legea a intrat în vigoare, au avut loc proteste în fața spitalelor din Atena sau Salonic, fiind anunțate astfel de manifestații și pentru zilele următoare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Grecia: Manisfestații împotriva vaccinării obligatorii a personalului medical. Peste 10.000 de angajați, amenințați cu suspendarea”

Comentariile sunt închise.