Lipsă de cvorum pentru moțiune. Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Blatul dintre PSD și PNL pentru apărarea lui Cîțu este evident

Şedinţa Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului a fost suspendată, din lipsă de cvorum, fiind amânată pentru luni, anunță Agerpres.

În această şedinţă ar fi trebuit stabilit calendarul dezbaterii moţiunii de cenzură depuse vineri noaptea de parlamentarii AUR şi USR PLUS.

„Blatul dintre PSD și PNL este evident. Au boicotat și ședința de azi a Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului, pentru a a mai amîna un pic deznodămîntul moțiunii de cenzură. Cît o vor ține așa? Cît îl vor mai apăra pe Cîțu? Cît își închipuie că vor mai răbda românii această cîrdășie, acest USL 2?”, a reacționat, sâmbătă, pe Facebook, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Iniţial, Birourile permanente reunite ale celor două Camere fuseseră convocate vineri, la ora 23,00, dar şedinţa nu a putut avea loc, din lipsă de cvorum, fiind amânată pentru sâmbătă.

Birourile reunite se vor reuni din nou, luni, de la ora 12,00.

Reamintim că moțiunea de cenzură inițiată de AUR a fost depusă oficial la Parlament, vineri, 3 septembrie, după cum a relatat RostOnline.

Textul moțiunii de cenzură este disponibil aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost