Ministrul Sănătății, Cseke Attila, despre certificatul sanitar: Trebuie să ne uităm mai spre Vest, să vedem că nu sunt mai proști decât noi și s-au vaccinat

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, spune că România ar trebui să urmeze modelul statelor europene care au impus obligativitatea certificatului sanitar.

Prezent, miercuri seară, într-o emisiune tv, ministrul Sănătății a fost întrebat dacă ar trebui generalizată folosirea certificatului sanitar, anunță Antena 3.

„Eu pot să vă spun că în Occident, în foarte multe locuri, instituții, localuri se intră cu acest certificat digital. Așa este. Și dacă noi ne dorim o țară ca afară, atunci trebuie să începem să ne și purtăm ca mentalitate ca afară. Nu degeaba au instituit germanii.

În Bruxelles poți fi oricine, din orice țară, dacă nu ai certificat digital, poți să vii și cu pașaport diplomatic, poți să fii și ministru, ești controlat și este corect, pentru că nu scrie pe nimeni că, dacă este ministru, nu poate fi purtător de virus. Toți putem să fim purtători, toți putem să ne infectăm”, a răspuns ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, la Digi24.

Acesta a subliniat că „normalitate este să ne vaccinăm, să credem în știința medicală”.

„Și dacă nu credem în asta, atunci trebuie să ne uităm mai spre Vest, să vedem că nu sunt mai proști decât noi și s-au vaccinat”. a adăugat Cseke Attila.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ministrul Sănătății, Cseke Attila, despre certificatul sanitar: Trebuie să ne uităm mai spre Vest, să vedem că nu sunt mai proști decât noi și s-au vaccinat”

  1. Poate e cazul sa nu ne mai uitam spre vest, sa ne uitam mai intai in sus! Formula ca vrem o tara ca afara e valabila pentru cei care nu se regasesc in valorile romanesti si nu se mai satura nici acum de
    toate conditionarile si nenorocirile care ne vin de aiurea, e valabila pentru cosmopoliti fara demnitate! Care sunt in prezent velorile straine dupa care ar putea tanji cineva? Poate bataile jandarmilor , tunurile cu apa si lacrimogenele!

Comentariile sunt închise.