Președintele Iohannis îi îndeamnă pe români să joace golf: „Se poate practica la orice vârstă”. Reacția genială a Federației Române de Șah

Președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat, sâmbătă, pe români să joace golf, despre care a spus că este un sport care se poate practica la orice vârstă și care oferă multe satisfacții.

Declarația a fost făcută la Pianu de Jos, unde se află primul teren de golf amenajat în România după 1989.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a spus președintele Iohannis, potrivit Digi24.

Reacția Federației Române de Șah nu a întârziat să apară și a fost una pe măsura prestigiului de care se bucură acest sport al minții:

Chiar dacă e cunoscut și sub numele de „jocul regilor”, simțim nevoia să o spunem: șahul (chiar) se poate practica la orice vârstă și nu, nu e exclusivist”.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost