Arhid. Mihail Bucă, apel la UNITATE din mijlocul protestelor: Luptăm pentru unitatea românilor. Voi, cei ce ne conduceți, învățați ce înseamnă România, acest pământ Sfânt care v-a crescut!

Arhidiaconul Mihail Bucă, fondatorul Grupului Psaltic Tronos, a participat, sâmbătă, la protestele din Capitală, lansând un apel pentru unitatea românilor.

„Nimeni nu trebuie să ne dezbine, toți plătim aceleași taxe, și cei nevaccinați și cei vaccinați. Unitate, frați români!

Luptăm pentru Unitatea românilor și nu pentru dezbinare. Voi, cei ce ne conduceți, învățați ce înseamnă România, acest pământ Sfânt care v-a crescut!”, a scris, pe Facebook, arhidiaconul Mihail Bucă.

Reamitim că sâmbătă, 2 octombrie, au avut loc mai multe proteste împotriva dictaturii sanitare, atât în Capitală, cât și în mai multe orașe din întreaga țară.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost