Ora de religie pe ritm de hip-hop. F. Charm: Dacă Dumnezeu înseamnă dragoste, de ce să nu-L îmbrățișezi?

Fiecare om de pe acest pământ se naște cu o misiune și îl descoperă pe Dumnezeu în felul său, mărturisește cântărețul de muzică hip-hop, Bogdan Florin Vlăsceanu, cunoscut ca F.Charm.

Într-un interviu realizat de Darius Pasăre, elev  în clasa a IX-a la un liceu bucureștean, în cadrul rubricii „3 minute din ora de religie” (Universul Credinței/TVR), F. Charm a vorbit despre Dumnezeu și despre provocarea de a rămâne pe calea dreaptă dincolo de orice ispită.

Cred că fiecare credincioș l-a descoperit pe Dumnezeu în felul lui, subliniază F. Charm încă de la începutul interviului.

„Mi-am dat seama că am o misiune, ca fiecare dintre noi. Fiecare dintre noi, fiecare om de pe pământul ăsta se naște cu o misiune. Unii și-o descoperă, unii o acceptă sau nu.

Misiunea pe care cred eu că o am este cea de a scrie și a de spune experiențele mele și de a arăta mulțumirea față de Tatăl Ceresc, pentru că mă trezesc în fiecare zi sănătos.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare dimineață că mă trezesc sănătos. Spun: Doamne, îți mulțumesc că încă mai ai planuri cu mine în ziua asta. Arată-mi ce să fac!”, a mărturisit F. Charm.

Artistul se declară îndurerat de faptul că unii tineri se feresc să se declare creștini.

„S-a ajuns la modul că dacă spui că ești creștin lumea râde. Pe mine mă doare când văd tineri care se dezic, li se pare cool să se dezică de Dumnezeu. Dacă Dumnezeu înseamnă dragoste, de ce să nu-L îmbrățișezi?”, a subliniat F. Charm.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost