Dan Negru: Sfânta Cuvioasă Parascheva mi-a dublat bucuriile și mi-a înjumătățit problemele

În preajma sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva, cunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru a transmis în exclusivitate pentru doxologia.ro, un mesaj în care a subliniat motivul pentru care este, de multă vreme, unul dintre pelerinii Ocrotitoarei Moldovei.

„Mi-e dor de prietena mea din Iași. Se fac doi ani de când lipsesc de la ziua ei… De mulți ani, în octombrie, vin la Iași să-i mulțumesc că m-a purtat prin lumină tot anul.

Revelionul mulțumirilor mele e mereu pe 13 octombrie. Îi spun „prietenă” și nu fac, astfel, vreo necuviință, pentru că prietenia e cea care dublează bucuriile și înjumătățeste necazurile.  Și asta am simțit că a făcut în viața mea prietena Sfânta Parascheva. Mereu mi-a dublat bucuriile și mi-a înjumătățit problemele.

Găsiți-vă un sprijin care sa facă asta în viața voastră. Eu îl am. În octombrie, an după an, am învățat sa-i aduc mulțumiri. Atunci e revelionul mulțumirilor mele…”, a transmis Dan Negru, potrivit doxologia.ro.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost