HAOS în raportările autorităților! GCS anunță decese asociate covid în București, în ultimele 24 de ore. Prefectura Capitalei NU confirmă informația

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, luni, 18 octombrie, că în ultimele 24 de ore au fost raportate de către INSP 261 decese asociate covid, în 36 de localități din întreaga țară, inclusiv în București.

„În intervalul 17.10.2021 (10:00) – 18.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 261 decese (134 bărbați și 127 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea și Municipiul București”, se preciza în comunicatul transmis de GCS.

Totuși, această informație oficială a fost contrazisă de Prefectura Capitalei care a informat pintr-un comunicat de presă că în ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces în București.

Total persoane decedate în ultimele 24 h: 0”, menționa Prefectura Capitalei în document.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost