Senatorul Claudiu Târziu (AUR), de la tribuna plenului reunit al Parlamentului: Guvernul Cîțu nu mai are încrederea românilor. Acest guvern a fost ţinut în viaţă de nişte sfori deşirate ale unor calcule politice meschine

Senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, a declarat marţi, de la tribuna plenului reunit al Parlamentului, că Guvernul condus de Florin Cîţu nu mai are încrederea românilor pentru că şi-a modificat componenţa politică iniţială, un guvern care „a fost ţinut în viaţă de nişte sfori deşirate ale unor calcule politice meschine”, anunță Agerpres.

„Astăzi, jucăm o piesă de teatru absurd cu contribuţia PSD, pentru că altminteri acest guvern era demis de acum o lună. Acest guvern nu mai are încrederea românilor pentru că şi-a modificat componenţa politică iniţială. Parlamentul României a învestit un alt Cabinet decât acesta prezent aici. Acest guvern a fost ţinut în viaţă de nişte sfori deşirate ale unor calcule politice meschine”, a precizat co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, la dezbaterea moțiunii de cenzură.

Liderul AUR a mai susţinut că „inventarul de eşecuri” al guvernării Cîţu conţine o „îndatorare fără precedent a României, o gestionare catastrofală a crizei sanitare, încălcări ale Constituţiei şi legilor ţării, precum şi, la fel de grav, o prăbuşire a nivelului de trai al românilor”.

În momentul transmiterii acestei știri, în plenul reunit al Parlamentului se votează moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost