Senatorul Claudiu Târziu (AUR), îndemn la lectură: Într-o lume tot mai tulburată de ideologii extreme, firescul trebuie cultivat cu program, din fragedă pruncie

Senatorul Claudiu Târziu a lansat, vineri, un îndemn la lectură, atrăgând atenția că cei mici nu trebuie expuși la lumea de „super-eroi” propusă de industria de divertisment, fiind necesar discernământul în selectarea cărților pentru copii.

„Într-o lume tot mai tulburată de ideologii extreme, distructive, normalitatea nu mai este un dat; firescul trebuie cultivat cu program. Iar acest program începe din fragedă pruncie. Și este în răspăr cu „corectitudinea politică”.

Dacă vrem să avem copii normali la cap, nu-i vom lăsa pradă lumii de „super-eroi” dezaxați pe care le-o propune industria de divertisment și nici educației idelogizate, menită să-i stilceasca mental și sufletește.

Iată de ce vă îndemn să le dați copiilor dvs să citească volumele din seria „Căsuța din prerie”, apărută la excepționala editură Anacronic.

Cărțile sînt scrise cu mai mult de o sută de ani în urmă, au fost distribuite în milioane de exemplare, au fost traduse în peste patruzeci de limbi și au făcut să crească drept numeroase generații de oameni de pe toate continentele. Ele îi bucură și pe adulții care nu și-au pierdut inocența. Lectură plăcută!”, a transmis, vineri, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.