Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Întreaga strategie a actualei puteri de combatere a crizei sanitare a eșuat. Nu românii sunt vinovați!

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a criticat în termeni duri modul în care actuala putere a gestionat criza sanitară și a subliniat că nu românii sunt vinovați pentru criza sanitară cu care se confruntă țara noastră.

„Nu românii sînt vinovați că nu există scheme complete de tratament și suficiente paturi în spitale!

Nu românii sînt vinovați că autoritările de resort n-au fost în stare să aprobe pînă acum producția, achiziția și distribuirea medicamentelor prescrise de medicii de familie pentru stadiile timpurii ale bolii, ca să nu ajungem la ATI!

Nu românii sînt vinovați că n-au încredere în cei care le cer de multă vreme și degeaba să se vaccineze!

Deci NU românii trebuie pedepsiți iarăși, prin aceleași măsuri restrictive, care, cu lașitate vinovată, pun din nou toată răspunderea molimei pe seama unui popor tot mai înspăimîntat, tot mai obosit, tot mai sărăcit.

Întreaga strategie a actualei puteri de combatere a crizei sanitare a eșuat. În atare condiții, insistența de a face aceleași, mereu aceleași greșeli nu e doar absurdă, este sinistră!”, a scris, miercuri, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, ca reacție la anunțul președintelui Iohannis privind impunerea unor noi restricții sanitare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost