CTP dixit: „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție in legătură cu propria lor existență”

Există în limba română proverbul: „a se aduna (sau a se uita) ca la urs„. Probabil că originea proverbului se află la bâlciurile din vechime unde organizatorii aduceau un biet urs în cușcă sau legat cu o zgardă pentru a atrage lumea în număr cât mai mare. Vremurile acelea au trecut, bâlciurile din vechime sunt doar amintiri, locul lor fiind luat de emisiunile TV care luptă să atragă cât mai mulți privitori în fața micilor ecrane. Unele emisiuni apelează la tinere sumar îmbrăcate pentru a atrage spectatori, altele, cele care se consideră a fi emisiuni serioase, nu-și permit acest lucru. Trebuie să găsească altceva sau pe altcineva să joace rolul ursului din proverb.

Postul TV Digi 24 l-a găsit pe Cristian Tudor Popescu, „crucișătorul presei românești”. Și acesta și-a luat rolul în serios. Ultima enormitate pe care a debitat-o în direct are legătură cu copiii. Mai precis, de ce fac oamenii copii. Iată opinia sa:

„Copiii se fac pentru părinți. Dacă îmi spuneți mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghițit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție în legătură cu propria lor existență în această viață.

Când oamenii au o viaţă foarte încărcată, foarte completă profesional, sentimental, personal, nu mai simt nevoia să facă copii. Cei care fac copii mulţi sunt săraci, nemulțumiți în raport cu societatea, care nu au reuşit să realizeze lucrurile pe care le-au dorit şi încearcă să trasfere ratarea lor copiilor: să facă el/ea ce nu am făcut eu, să aibă el/ea ce nu am avut eu şi mai ales să am un sprijin la bătrâneţe.” (sursa)

Conform definiției domnului Popescu, România este o țară plină de oameni bogați, realizați profesional și foarte fericiți. Cei ce avem copii suntem niște ratați, niște nefericiți nerealizați profesional.

Vă dați seama de enormitatea inepțiilor debitate de acesta? Și când te gândești că mulți îl consideră a fi lider de opinie…


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


18 comentarii la „CTP dixit: „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție in legătură cu propria lor existență””

 1. CTP a luat-o razna de tot…
  Încrâncenarea cu care vorbește echivaleaza cu nebunia. Are oare probleme cu glanda tiroida? Nevroza la cote maxime. Cred ca domnia sa este nemulțumit de viață sa…
  Lasa-ne domnule. …

 2. E bolnav el, da’ prost îi cine îl „scoate la interval”.
  Deci parintii lui s-au fericit sa-l aiba de fiu, … el era „cazut” cand a „pus-o” ca sa aiba un fiu (patimas de rock, ca asta e anti-pasiune, adica patima).
  Acum, daca l-a facut pe fiu …. s-a facut el mai fericit?
  Cat de babalau poti fi ca sa te-apuci de facut copii din nefericire cand iubirea dintre soti duce la facerea/nasterea de copii care implinesc bucuria de a trai!
  …. l-a intrebat pe guru/curu sorosh ori pe vreun rotschild, rockefeller…. pe vreun rege, regina…. ce nefericiri, deznadejdi, „insatisfactii” aveau de au facut copii???
  Pentru el – dobitoc vorbitor – a face pui nu e mai interesant decat a creste alte dobitoace „de companie”.
  Parca era o lege cu izolarea la Psihiatrie a celor pentru care exista o serie de sesizari cu privire la dezechilibrul mental al unei persoane…
  Era buna.

 3. Demult acest individ pentru mine nu este decat un sobolan al sistemului care roade ce cade de la masa stapanilor lui demonici cu atat mai mult dupa ce i-am cititi biografia mi-am dat seama pe cine slujeste: http://ioncoja.ro/cristian-tudor-popescu-biografia-neromantata Insa sa vedem unde pacaleste acest inselat mintile oamenilor.Acum din perspectiva crestina as spune ca exista 3 categorii de oameni.Oameni care se casatoresc ca parteneriat social sa fie in rand cu lumea,ca pogoramant spun ei sa nu cada in desfranare si care vor sa traiasca taina casatoriei, taina indumnezeirii persoanei.Din toate cele trei rezulta copii care au imprimat pe caracterul lor ce au vrut sau gandit parinti in momentul conceperii .Deci aici are dreptate inselatul,nu toti care se castaoresc chiar la Biserica vor sa traiasca taina casatoriei indumnezeirea omului.
  In primul rand ca oameni da, de cele mai multe ori fac copii pentru ei din orgoliu personal nu pentru Imparatia lui Dumnezeu si de aici decurge haosul din societate si degeneratii ca cel in discutie.Daca toti crestini ar trai am traii Invierea si unirea cu Hristos la intensitate maxima nu am m-ai avea nevoie de casatorie sau nasterea de copii dar pentru ca inca exista moarte in noi este nevoie de alte generatii care sa curateasca ADN-ul personal si al neamului sau daca toti cei cununati in Biserica ar trai taina casatoriei cu scopul indumnezeirii ar rezulta copiii sfinti si ca exemplu ganditi-va la parintii Maici Domnului si Ioan Botezatorul.Ei sunt modelul maximal de desavarisire conjugala iar copiii pe masura si sa luam aminte, ei nu au trait viata numarand zilele de la Cincizecime sau Rusalii.(singurii sfinti care li se sarbatoreste zamislirea stau de-a dreapta si stanga lui Hristos,deci de aici deducem ca exista o zamislire sfanta in Biserica,ce ar trebui sa ne provoace sa o cautam pentru ca doar Biserica ,doar cugetul Bisericii sareaza lumea sa nu se strice.Oare avem acest cuget?)Totusi,fiecare trebuie sa-si gaseasca masura.

 4. Ce este demonic din ce afirma acest inselat este ca arunca in mintile oamenilor momeala ca nenasterea de prunci ar fi o virtute si o biruinta a materiei.Este o virtute doar in cazul indumnezeirii nu in cazul prefacerii.Ce se poate desprinde este ca demonul ce-l stapaneste pe acesta si cei ce-l invata ai spune putin adevar, insa restul minciuna.In concluzie ce inteleg este ca o gandire demonica vrea sa opreasca nasterea de prunci sau formarea famililor in scopul satanizarii omului pervertindu-i sexualitatea si folosind-o ca arma de distrugere a omului iar o gandire crestina prin Harul Duhului Sfant din Biserica binecuvinteaza casatoria si nasterea de prunci ca prin ciclul generatiilor un neam sau oricare sa-si implineasca misiunea pe de o parte si pe de alta parte pentru cei cu masura maximala atat in casatorie cat si in monahism sa transfigureze puterea erotica sexuala in cautare si dorire a lui Hristos prin erosul paradisiac sau transfigurat , cu scopul Indumnezeirii omului.Fiecare avem libertatea sa alegem calea care ne satanizeaza sau ne Indumnezeieste.Iata ce Adevar incearca acest dezaxat sa ascunda!

 5. Parerea mea este ca in mare parte are dreptate. ceea ce se intampla in Occident este un argument. Mai mult daca observam tiganii care se ridica material nici acestia nu mai fac copii.

 6. Revin cu cateva precizari.Acesti inselati gen CTP nu sunt alceva decat replici ale demonilor ce stapaneau ratiunea tortionarilor din temnitele comuniste care acum nu ne tortureaza fizic in primul rand ci sufleteste.Reeducarea este la nivelul de gandire adica sa ne faca sa ne indoim, schibam modul crestin de a gandi.Vor reusi in masura in care nu ne va schimba Hristos mintea.Este o provocare de a gandii si traii crestineste in fiecare registru a vietii noastre.Credinta,Cultura,Politica.Numai confruntandu-ne cu cadavrul din debaraua sufletului nu vom fugi ingroiziti ca alde Patapievici.

 7. CTP este un personaj cu real talent literar, atat cat e talent, insa fara educatia care sa-i dea consistenta. Cultura generala si-a capatat-o ,,la botul calului”, e departe de deschiderea pe care isi inchipuie ca o are. Se adauga iesiri care nu au de-a face cu temperamentul, din nefericire pentru el. Un personaj care poate fi inspirat si patrunzator si pana a apuca sa duci lingura la gura iti poate intoarce stomacul pe dos, ca atuni cand exulta ,,ateismul” lui Eminescu, desi nu avea nimic solid.

 8. Uite-l si pe asta cu ,,enormitatea inepțiilor „. Pune mana si studiaza problema, Tudor Marincu, omul are dreptate. Ca nu se aplica in TOATE cazurile, e alta treaba. Am avut timp destul (iau in calcul ultimii 25 de ani) sa stau de vorba cu oamenii, unii avand o situatie materiala buna, in timp ce altii nu stateau pe roze; si indiferet de sex, „argumentele” semanau intre ele, mai mult de atat, se repetau constant.
  1. Pai cum, tu ce lasi pe lumea asta?
  2. Cum, nu vrei un „tu” mai mic?
  3. Pai si daca nu faci, traiesti degeaba.
  4. Da bai, trebuie sa faci macar unul, acolo, sa aiba cine sa te ajute la batranete. Ehee, las’ c-ai sa vezi…
  5. Vreau sa ma simt implinita ca femeie.
  6. Pai asta-i rostul omului pe pamant.
  7. Vai, cum? Pai copiii sunt asa dragalasi si amuzanti, mai ridica moralul, dau un sens vietii…
  8. Poate iese vreun savant care inventeaza ceva important.
  9. Pai cum? Te realizezi prin el (copilul).

 9. .. iar lista poate continua.
  Cei mai multi oameni procreeaza dintr-un egoism dus la extreme. Asta-i adevarul. Dureros, dar asta e.
  CTP poate ca mai bate campii uneori, dar aici a spus-o bine. Rece, taios, dar a spus-o bine. Ca asta-i un subiect delicat, si ca multa lume se simte atinsa zdravan (de asta unii si riposteaza indignati), iarasi e alta treaba.
  Iesi din casa, birou, sau unde-ti petreci timpul… si vorbeste cu lumea. Multa lume. De la tineri pana la oameni care au intre 70-90 de ani. Dupa care ia-te singur la „puricat”, daca esti in stare, si vezi ale cui sunt ineptiile.

 10. Daca luam de bun ce zice el, sa intelegem ca parintii lui au un grad ridicat de insatisfacție în legătură cu propria lor existență în această viață SI nu au reuşit să realizeze lucrurile pe care le-au dorit şi încearcă să trasfere ratarea lor copiilor. Doar ca au ratat copilul cu totul!

  • vremurile dinainte nu se compara cu vremurile de acum,atunci se faceau copii din alte motive,acum majoritatea ii fac pt a avea o sursa de venit de la stat

 11. Domnul crede ca toți oamenii ascultă povețele sale,cu subiect si predicat.Este singura persoana care vorbește prefect româneste si de aceea spune lucrurilor pe nume.Mai greseste si el cate o data ce dracu repede taxați.

 12. Prin anii 2000 imi era simpatic personajul, era un bun jurnalist. Acum a degenerat intr-un soi de C.V. Tudor, care debiteaza tampenii si mai e bun doar de poze haioase pe net.

Comentariile sunt închise.