Franța se solidarizează cu Austria! Protest la Paris împotriva restricțiilor impuse de guvernul austriac persoanelor nevaccinate

Parisul a ieșit, joi, în stradă, pentru a protesta față de restricțiile impuse de guvernul austriac, existând temerea că măsuri similare ar putea să fie impuse și în Franța, a transmis, joi, agenția Reuters.

Potrivit sursei citate, sute de persoane s-au strâns în fața Ambasadei Austriei din Paris pentru a manifesta împotriva restricțiilor impuse în Austria.

„Ceea ce se întâmplă în Austria este foarte îngrijorător. În primul rând, trebuie să susţinem poporul austriac. Cred că ne îndreptăm spre adâncurile groazei, prin ce se propune, ne îndreptăm spre adâncurile discriminării şi, evident, ne temem că acest lucru s-ar putea întâmpla şi în Franţa”, a declarat Martine Cirasa, profesor de limbi străine prezent la protest, notează Reuters, citată de Digi24.

Austria a plasat în carantină milioane de persoane nevaccinate, de luni, o măsură similară fiind luată în calcul și de Germania, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost