Guvernul PSD-PNL-UDMR a fost învestit de Parlament. Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Armata politică din spatele generalului Ciucă este compromisă

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, joi, în şedinţă comună pentru votul de învestire a Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciucă.

Plenul Parlamentului a acordat, joi, votul de încredere Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciucă, fiind înregistrate 318 voturi „pentru” şi 126 voturi „împotrivă”.

Claudiu Târziu (AUR): Semnal de alarmă foarte serios!

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a criticat în termeni duri alianța politică din spatele generalui Ciucă.

„Armata politică din spatele generalului Nicolae Ciucă este una compromisă, PSD şi PNL sunt responsabile de situaţia dramatică a României de azi, precum şi de crizele multiple pe care le traversează ţara, de la cea sanitară până la cea demografică. Pentru că PSD şi PNL au condus România, în ultimele trei decenii, prin rotaţie şi uneori în alianţă. În aceste condiţii, ce iluzii credeţi că ne mai putem face în legătură cu un Guvern PSD-PNL”, a afirmat senatorul Claudiu Târziu la şedinţa plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului Ciucă, potrivit Agerpres.

Senatorul Claudiu Târziu a adăugat că „naşul” acestei alianţe este preşedintele Klaus Iohannis, pe care îl consideră „vinovatul principal pentru dezastrul din ultimii ani”.

„Naşul acestei alianţe este domnul preşedinte Klaus Iohannis, vinovatul principal pentru dezastrul din ultimii ani, marele şi veşnicul absent de la datoria la care îl obligă funcţia. Un preşedinte care trebuia cel puţin suspendat până la această oră, dacă nu cumva şi demis. Dar aşa ceva nu este posibil, pentru că o nouă şi monstruoasă, nefirească coaliţie s-a născut, o coaliţie care stă să-l apere (…). AUR nu poate gira Guvernul propus, azi, românilor”, a subliniat copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, „având în vedere abuzurile guvernamentale cu aparenţă legală, de până acum, precum şi intenţia de a forţa vaccinarea în masă a românilor, un general în fruntea Guvernului este de natură să ne mărească spaima”.

„Este un semnal de alarmă foarte serios, pe care îl daţi astăzi românilor, dacă veţi vota acest Cabinet. Românii se vor întreba dacă este gata cu democraţia”, a mai declarat copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Guvernul PSD-PNL-UDMR a fost învestit de Parlament. Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Armata politică din spatele generalului Ciucă este compromisă”

  1. Corect , spus , avand in vedere declaratia in cauza ca ” NASUL ” , CA LA GRUPARILE MAFIOTE INCEARCA SA ISI APERE ” MAZILIREA ” CONFORM DECLARATIA FOSTULUI PRESEDINTE PSD LIVIU DRAGNEA , POST PUBLIC ” REALITATEA ” , DUPA TERMINARE MANDAT , PRIN STRUCTURA PSD VIITOARE SI PRIN POSIBILUL VOT DAT DE POPULATIE IN FAVOARE PSD. ACESTA ALIANTA DE LA ” INFRACTOR ” LA ” INFRACTOR ” ESTE DOAR PENTRU ” ACOPERIRE NAS ” .DAR SPERAM CA DOMNUL PRIM MINISTRU IN CAUZA REPREZENTANT OFICIAL AL ARMATEI ROMANIEI , FIIND IN PREMIERA NATIONALA deoarece niciodata ROMANIA , nici pe vremea asa zisei DICTATURI ANTONESCIENE , nu a avut un PRIM MINISTRU OFICIAL DIN CADRUL ARMATEI , domnul PRIM MINISTRU IN CAUZA SUNTEM CONVINSII si INFORMAT si PREGATIT VA REABILITA SIGURANTA NATIONALA A ROMANIEI CA STAT SI REPET CA ” POPOR ” . Astepatam cu nerabadare promovarea acestui interes national in primul rand prin PRIMA ACTIUNE ” CUM SI UNDE AU DISPARUT 50 MILIARDE LEI PLATITI CU DOBANDA DE 7-8 % DE CATRE STATUL ROMAN CATRE ASA ZISE FONDURI PRIVATE DE INVESTII SI BANCI SUCURSALE SI MAI MULT DE ATAT CE CONSILIUL CSAT A APROBAT ACEST IMPRUMUT CONFORM LEGISALTIEI IN VIGOARE ACESTE IMPRUMUTURI , si cand vor fii prezentate iar public rapoartele CSAT , pe site CSAT , ramase restante din 2016 pana in prezent. Cu respect pentru domnul General , Prim – Ministru al Romaniei.

Comentariile sunt închise.