Letonia: Dreptul la vot, INTERZIS deputaților nevaccinați. Alina Gorghiu (PNL): Ce ziceți dacă măsura s-ar aplica și în România? Reacția partidului AUR

Parlamentul leton a aprobat, săptămâna trecută, ca deputații care nu se vaccinează anti-covid să nu mai aibă dreptul să voteze și nici să participe la discuţii în legislativ, după cum a relatat Reuters, citată de Agerpres.

Măsurile restrictive, care includ şi o reducere salarială, au fost aprobate cu votul a 62 de parlamentari din totalul de 100 şi vor fi aplicate de luni până la mijlocul anului 2022, potrivit sursei citate.

Imediat, vicepreședintele PNL, Alina Gorghiu, a propus, pe Facebook, ca această măsură să fie aplicată și în Parlamentul României.

„Ce ziceți dacă măsura asta s-ar aplica și în Parlamentul României? Ca tot avem pretenția de recredibilizare a instituției”, a scris, vineri, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Reacția AUR

În acest context, reacția partidului AUR nu a întârziat să apară.

„Gândire totalitară marca PNL: deputații nevaccinați să nu mai aibă dreptul la vot și să nu vă mai poată reprezenta în Parlament. Principalii vizați sunt cei de la AUR, desigur.Sunteți alături de noi în lupta împotriva sistemului?”, a transmis, printr-o postare pe Facebook, partidul AUR.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost