Senatorul Claudiu Târziu (AUR), apel către români de Ziua Națională a României: Veniți la Alba Iulia!

Generația actuală are puterea și datoria de a realiza reîntregirea neamului românesc, a spus senatorul Claudiu Târziu, copreședintele AUR, într-un apel privind participarea românilor la evenimentele organizate la Alba Iulia de Ziua Națională a României.

„Visul României Mari s-a împlinit, pentru o clipă, acum 103 ani. Nu de la sine, ci din eforturile, suferințele și jertfa unei generații.

Acel moment astral al istorie noastre nu e de ajuns să fie amintit și serbat. El trebuie să ne țină conștienți asupra unei realități: putem!

Noi, românii, putem repeta minunea! Putem înfăptui reîntregirea! Generația noastră are această datorie și această putere! Iar puterea îi vine de la înaintași. Și de la locurile lor sacre. Alba Iulia este un astfel de loc.

Veniți la Alba Iulia! Veniți să luăm putere multă! Veniți să ne întrarmăm pentru această luptă!”, a scris, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că programul manifestațiilor de la Alba Iulia începe, miercuri, 1 decembrie, la ora 08:00 cu tradiționalul marș al studenților basarabeni care vor unirea cu România. Peste 3000 de participanți și-au anunțat participarea la eveniment, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR), apel către români de Ziua Națională a României: Veniți la Alba Iulia!”

Comentariile sunt închise.