Senatorul Claudiu Târziu (AUR), de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil: Dumnezeu ne dă mereu cîte o binecuvântare care să ne ajute în luptele noastre

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a transmis, luni, cu ocazia Soborului Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, un mesaj de încurajare și de urări pentru sărbătoriții zilei.

„Iconografia bisericească ne înfățișează pe Sfîntul Arhanghel Mihail cu o sabie de foc, în timp ce Sfîntul Arhanghelul Gavriil ține un crin alb. Astfel, primul poartă semnul luptei și al pedepsei păcatului, în timp ce al doilea poartă semnul bucuriei și al binecuvîntării.

Cugetînd la icoana Sfinților Arhangheli, înțelegem că Dumnezeu ne dă mereu cîte o binecuvântare care să ne ajute în luptele noastre, iar după ce păcatul este stîrpit, bucuria ne umple inimile. Așadar, să avem nădejde în Dumnezeu și să ne ducem cu dragoste lupta pentru dreptate!

Mulți ani sănătoși tuturor celor ce purtați numele Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil!”, a transmis copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost