Senatorul Claudiu Târziu (AUR): George Becali a propus guvernului să distribuie gratuit antivirale. Ce-au făcut oamenii lui Iohannis? I-au întors spatele și nu i-au mai răspuns la telefon

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a criticat în termeni duri incapacitatea guvernului de a asigura necesarul de antivirale din farmacii, dând totodată exemplul lui George Becali care s-a oferit să distribuie gratuit un antivital folosit împotriva covid, însă propunerea acestuia a fost ignorată de guvern.

„George Becali i-a dat șah-mat regimului Iohannis! El a arătat că poate produce, în cîteva zile, un antiviral care s-a dovedit eficient împotriva virusului ce ne mănîncă viața, în cantități suficiente pentru toți pacienții din România.

În clinica lui din București, pentru pacienții care merg acolo, deja se produce acel antiviral.

Mai mult, George Becali a afirmat că va oferi gratuit medicamentul tuturor celor cărora medicii le vor prescrie rețete, pentru a stinge pandemia.

A făcut această propunere guvernului încă de la începutul anului. Pentru că avea nevoie de aprobare oficială ca să producă și să pună pe piață medicamentul. Ce-au făcut oamenii lui Iohannis? I-au întors spatele și nu i-au mai răspuns la telefon.

Las că guvernul putea importa mediamentul din țara de origine și asigura tratamentul pentru bolnavi înainte ca aceștia să intre în spital, în stare gravă.

Las și că nu există nici un alt antiviral în farmaciile obișnuite, ba nici în cele de spital.

Dar un filantrop român scutea guvernul de orice cheltuială. De ce nu a fost luat în seamă și s-a continuat campania de înspăimîntare a populației și de înțepare?

Ce putem înțelege de aici? Că sînt alte interese în spatele campaniei de înțepare în masă, de vreme ce există medicament pentru boală dar este ignorat.

De ce este considerat singura soluție un ser care pe unii îi face să-și pună întrebări, pe alții îi sperie de-a dreptul?

Cine e vinovat pentru creșterea pînă la cer a numărului de îmbolnăviri?

Cine e vinovat pentru morții din spitale?

Pe unde se mai plimbă șeful regimului între timp?”, a scris, pe Facebook, coppreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost