Bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale, vot final în plenul reunit al Parlamentului. Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Bugetul de stat a ajuns bătaia de joc a acestei coaliții toxice antiromânești!

Plenul reunit al Parlamentului finalizează, joi, discuţiile pe marginea proiectului bugetului de stat şi al asigurărilor sociale pentru anul 2022, urmând să dea votul final.

Proiectul bugetului de stat a fost aprobat, luni, de Guvern, iar luni seara au ajuns la Parlament.

Miercuri, parlamentarii au dezbătut pe articole, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor, bugetul pe anul viitor.

Senatorul Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a criticat în termeni duri ignorarea de către coaliția de guvernare a regulamentului privind depunerea amendamentelor.

„Bugetul de stat a ajuns bătaia de joc a acestei coaliții toxice antiromânești care se află la butoane și care nici nu mai mimează jocul democratic.

Din cele 5 zile regulamentare pentru depunerea amendamentelor, am avut la dispoziție 18 ore. Nici măcar o zi! Sînt scîrbit!”, a scris, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale, vot final în plenul reunit al Parlamentului. Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Bugetul de stat a ajuns bătaia de joc a acestei coaliții toxice antiromânești!”

  1. Este o zicere romanesca care spune ” CINE POATE OASE ROADE CINE NU NICI CARNE MOALE ” imi permit sa o completez cu alta zicere de acesta data crestineasca ” CULEGI CE AI INSMANTAT ” apoi daca de 30 de ani am insamatat ” grupul politic si interesul de grup prin reprezentatul lui ” in favoarea ” Banului public ” , ce ne mai mira ” fructul si atractia banului public negestionat decat in interes de grup politic ” . Restul este o poveste , cu institutii una mai ” acerba ca alta ” privind controlul ” banului public ” , cu partide , parlamentari , comisii etc , privind controlul banului public , astazi aflam cu stupoare ca partidul (balama ) a lui „domn penalist Voiculescu ” cu cativa membrii beneficiaza de subventii , ” fiindca s-a aliniat la PSD ” , astazi aflam cu stupoare ca domnul ” artizan ” al vanzarii Petromului ” PE 30 DE ARGINTI ” si al industriei PETROLIERE ROMANESTI , RAFO , si PETROMIDIA , este reabiltat politic , fara ca Parchetul sa se exprime. Sigur va fii si viitor candidat la ” sefia partidului ” si poate fereasca Dzeu la ” sefia tarii ” asa ca bre , domnule senator pe romaneste . ce te mai mira votul actual al BUGETULUI TARII , pe ” comanda ” , la ” ordin de partid ” . Cu respect pentru nenea Iancu , ( Caragiale ) , suntem blestematii sa fim ca acum 100 de ani si sa nu intelegem decat ” propiul interes politic de moment finaniciar in grup organizat „

Comentariile sunt închise.