Dictatura medicală prinde contur. Austria, țara de origine a lui Hitler, e vârf de lance

Conform unui proiect de lege, Austria va introduce vaccinarea obligatorie începând cu data de 15 februarie 2022. Cetățenii și rezidenții austrieci vor avea la dispoziție o lună pentru a se conforma.

Cei care refuză să primească vaccinul COVID-19, se vor confrunta cu amenzi de până la 7.200 de euro.

Vaccinarea obligatorie se va aplica tuturor celor care au domiciliul permanent în Austria.

Potrivit proiectului de lege văzut de ziarul austriac die Presse, sunt scutiți doar cei care nu pot fi vaccinați din motive medicale.

Legea propusă nu e clară în privința dozelor de rapel, dacă și acestea vor fi obligatorii sau dacă cei recuperați vor fi tratați în mod egal cu persoanele vaccinate.

Toți cei care refuză să se conformeze vor fi chemați la autoritățile administrației regionale. Dacă ignoră de două ori somația, vor fi amendați cu 3.600 de euro. În cazul în care încălcarea legii vaccinării împotriva COVID-19 pune alte persoane în „risc serios” sau dacă acestea continuă să ignore ordinul, vor fi amendate cu până la 7.200 EUR.

Proiectul de lege va fi prezentat în Parlament luni, 6 decembrie.

Unele elemente rămân neclare, mai ales dacă cineva continuă să refuze să se vaccineze chiar și după ce a primit amenzile. Potrivit die Presse, una dintre soluțiile discutate este ca cei care nu pot dovedi că sunt vaccinați vor fi amendați la fiecare șase luni, iar cei ce refuză sau nu pot plăti amenzile vor fi încarcerați.

Sursa: Euroactiv


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Dictatura medicală prinde contur. Austria, țara de origine a lui Hitler, e vârf de lance”

  1. Suntem convinsi ca si acesta masura este ” POLITICA CONSERVATOARE DE EXTREMISM DE DREAPTA ” SAU DE ” EXTREMISM DE STANGA ” ? DAR CE MAI CONTEAZA ASTAZI ORICUM NU SE MAI STIE ” CARE ESTE DREAPTA SAU STANGA ” Se stie un singur Dzeu ” PROFITUL CU ORICE PRET” , IAR NOI IN ROMANIA SUNTEM DE MULT DEPENDENTI DE PROFITUL MULTINATIONAL CORPORATIST CA SA AVEM CEVA DE SPUS IN ACESTE DECIZII . Asteptam in curand aplicarea amenzii si in ROMANIA , privind cei ” nevaccinati ” , interesanta este valoarea amenzii ” 7200 EURO ” OARE DE CE NU ESTE 7000 SAU 7500 SAU ALTA SUMA ROTUNDA , OARE PE CE MOD DE CALCUL ESTE STABILITA ? LA NOI OARE CAT VA FII IN CURAND SI CUM VA FII CALCULATA .Ramane de vazut , cu respect pentru ” contribuabilul ” austriac.

Comentariile sunt închise.