România, SINGURA țară din Uniunea Europeană fără risc epidemiologic. Date oficiale

România este singura țară din Uniunea Europeană fără risc epidemiologic, conform datelor privind incidența covid publicate vineri, 10 decembrie, anunță Ziare.com.

Astfel, conform listei cu clasificarea țărilor în funcție de rata de incidență cumulată publicată vineri, 10 decembrie, România, alături de Kosovo, sunt singurele țări din Europa care apar ca fiind fără risc epidemiologic.

Concret, incidența pe țară a României este de 1.1 infectări la mia de locuitori, în timp ce Kosovo se află la 0.1.

Lista completă cu incidența globală este disponibilă aici.

Potrivit sursei citate, românii, bulgarii și ucrainenii au fost catalogați drept „idioții Europei” de o publicație nemțească. Sub titlul „Idioții Europei: De ce situația corona din Est escaladează masiv”, Hamburger Morgenpost a criticat pe 29 octombrie ratele mici de vaccinare din România, Bulgaria și Ucraina.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „România, SINGURA țară din Uniunea Europeană fără risc epidemiologic. Date oficiale”

  1. Este firesc sa fie asa , sunt doar un analist nu sunt specialist in domeniu , dar informatiile privind acest „KORONA si alti virusi ” referitor la simptome adica ” FIBROZA PLAMANI , COAGULARE SANGE , INSUFICIENTA CARDIACA , PROBLEME RESPIRATORII , converg la simpla idee ca acest asa zis virus , bacterie , etc , ESTE DOAR UN BACIL KOCH MODIFICAT , de aceea este firesc ca avand in vedere vaccinul anti TBC , facut in ROMANIA , in perioada comunista , cand nu era eradicat TBC-ul iar in tarile vest europene era eradicat si nu se mai efectua din anii 60 , sa dea o anumita protectie populatiei varstnice din ROMANIA , de peste 50 de ani , care atunci cand erau copii in anii 70 , au efectuat obligatoriu vaccinul anti TBC in scoala. Poate mintiile luminate si profesioniste din Romania , pot face o statistica cati din cei vaccinati anti TBC , la varsta copilariei , anii 70 , au KORONA si cati nu au , poate mintiile luminate si specializate din ROMANIA , pot analiza daca acest virus , bacterie , are caracteristici asemanatoare cu bacilul Koch si atunci alta este preventia , fiindca bacilul Koch se poate transmite altfel , mintile luminate stiu cum , iar masca are un efect de minor , atunci cand te gandesti la sputa .Cu respect pentru cadrele medicale de Institutul Filaret , din vremuri , poate unii sunt pensionari , dar mai pot fi gasiti in viata si isi pot da o parere.

Comentariile sunt închise.