Senatorul Claudiu Târziu (AUR), mesaj cu ocazia Anului Nou: Ofensiva pentru restaurarea normalității continuă. Să luăm putere de Sus, să rămânem uniți și drepți în fața furtunii, iar victoria finală nu va mai fi departe!

Senatorul Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a transmis un mesaj cu urări de bine pentru români, amintind totodată că desi bilanțul acestui an este unul pozitiv, lupta pentru restaurarea normalității continuă.

Redăm integral mesajul senatorului Claudiu Târziu:

„Dragii mei frați români din țară și de peste granițe,

În cîteva ceasuri se încheie un an de război. Cu morți și răniți printre cei mai apropiați, cu pierderi sufletești și materiale, cu trădări dureroase și dovezi de dragoste înălțătoare, cu erori tactice și intervenții salvatoare, cu bătălii pierdute și cîteva victorii semnificative…

Mai mult ca oricînd, am fost siliți să ne concentrăm eforturile pentru a apăra rațiunea și firescul, pentru a ne păstra libertatea și demnitatea. De aceea, n-am izbutit să avansăm prea mult în teren.

Deși am îmbătrînit pe frontul acesta dintre Bine și Rău, parcă nici un an nu a fost mai luptat decît acesta. Pentru mine, cel puțin.

Bilanțul este mai degrabă pozitiv, dar orizontul e tulbure. Ofensiva pentru restaurarea normalității continuă.

În ce ne privește pe noi, cei care avem scris pe steagul de luptă Credință, Familie, Națiune și Libertate, puteți fi siguri că vom merge înainte, numai înainte. Și, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom birui!

Să luăm putere de Sus, să dăm dovadă de înțelepciune, să rămînem uniți și drepți în fața furtunii, iar victoria finală nu va mai fi departe.

Să fim sănătoși, să nu ne îndoim de justețea cauzei noastre și să avem nădejde că Hristos nu ne lasă.

Asta îmi doresc și vă doresc pentru anul care vine.

La mulți ani!”

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost