Smerenie și politică? Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Mai sunt oameni politici care fac binele cu gândul la Dumnezeu, nu la sondajele de opinie

Să nu știe stânga ce face dreapta, a îndemnat, luni, în a treia zi de Crăciun, senatorul Claudiu Târziu, amintind într-o postare pe Facebook că mai există oameni politici care fac binele cu gândul la Dumnezeu, nu la sondajele de opinie.

„Să nu știe stînga ce face dreapta! E un îndemn hristic, nu politic. Este un sfat mîntuitor: fă în ascuns milostenia, să nu te lauzi cu ea, căci altfel nu ți se va socoti ție în Împărăția Cerurilor.

În politică, dacă nu se știe ce faci bine, este degeaba. Dar mai sînt oameni politici care fac binele cu gîndul la Dumnezeu, nu la sondajele de opinie. Aveți încredere și nu judecați! Ce nu știți puteți vedea bine în om, dacă priviți dincolo de aparențe.

PS: Și ca să mă fac bine înțeles, uneori trebuie arătată fapta bună ca pildă pentru alții, dar cu toată smerenia. Și, cu atenție, veți deosebi între cei care fac binele tot timpul și cei care o fac cu un scop ascuns”, a scris, luni, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost