Australia a pierdut, mișcarea pentru libertate a câștigat

Novak Djokovic a fost expulzat din Australia. Motivul? Cică ar fi devenit un simbol al celor care luptă pentru libertate. Îmi pare rău pentru Gestapo-ul australian că trebuie să-i dezamăgesc, dar Novak Djokovic deja era un asemeena simbol. Acțiunile lor abuzive doar i-au crescut statutul.

Pentru că exact acesta este motivul invocat de autorități pentru a fi expulzat din Australia.

Scott Morrison, prim-ministrul australian, a declarat că anularea vizei lui Djokovic a fost făcută „din motive de sănătate, siguranță și păstrarea ordinei. Australienii au făcut multe sacrificii în timpul acestei pandemii și se așteaptă, pe bună dreptate, ca rezultatul acestor sacrificii să fie protejat.

Judecătorul care a judecat cazul a spus că Djokovic ar putea fi văzut ca „o vedetă emblematică a sportului care dă un exemplu care nu este ideal de urmat”.

Întrebarea mea e care a fost rostul acestor sacrificii? Ce rezultate s-au obținut? Ce anume trebuie protejat? Pentru că realitatea îl contrazice pe premierul australian. Măsurile extreme de izolare luate de țara sa nu au oprit nici un virus, cazurile de infectări cu virusul gripei chinezești au explodat în ciuda faptului că peste 92% dintre australieni cu vârsta peste 16 ani sunt cel puțin dublu vaccinați.

Unii spun că Djokovic a pierdut, dar eu nu cred asta. Gestapo-ul australian a pierdut, motivele invocate pentru anularea vizei lui Novak Djokovic arată că le e frică de ce s-ar putea întâmpla.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost