Ce crede stânga despre rolul familiei în educația copiilor

Partidul Democrat, adică stânga americană, din statul Michigan a publicat pe Facebook următoarele:

„Nu știm de unde provine acest „părinții ar trebui controla ce se învață în școli pentru că sunt copiii noștri”, dar părinții au opțiunea de a-și trimite copiii la o școală privată pe cheltuiala lor, dacă asta își doresc.

Scopul educației publice în școlile publice nu este să-i învețe pe copii doar ceea ce părinții doresc să li se predea. Scopul este să-i învețe ceea ce societatea are nevoie ca ei să știe. Clientul școlii publice nu este părintele, ci întreaga comunitate, publicul.”

Text tipic pentru stânga. Arogant și ignorant. Școlile publice din America sunt finanțate în mod direct din taxele locale ale părinților. Dar stânga consideră că părinții nu au dreptul să se plângă de îndoctrinarea ideologică de stânga la care sunt supuși copiii lor în școlile finanțate chiar din taxele lor.

Iar când spun că e important ca elevii „să învețe ceea ce societatea are nevoie ca ei să știe” cred că știți la ce societate se referă. Una în care să-ți fie frică să spui ce gândești, una în care propaganda LGBT ar deveni politică oficială și în care toți cei ce ar îndrăzni să gândească altfel ar fi imediat puși la stâlpul infamiei și etichetați în toate felurile: extremiști, rasiști, homofobi etc.

Reacțiile negative ale postării respective au venit imediat. Fapt pentru care Partidul Democrat din Michigan a șters postarea punându-și cenușă în cap:

„Am șters o postare care ignora rolul important pe care îl joacă părinții – și ar trebui să îl joace – în școlile publice din Michigan. Părinții trebuie să aibă un cuvânt de spus în educația copiilor lor, sfârșitul poveștii. Postarea nu reflectă punctele de vedere ale democraților din Michigan și nu ar trebui interpretată greșit ca o declarație susținută de oficialii sau candidații noștri”.

Vă dați seama că este o minciună și că adevărul despre cum gândește și ce-și dorește stânga este cuprins în postarea inițială, cea ștearsă.

Sursa: Daily Mail


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ce crede stânga despre rolul familiei în educația copiilor”

  1. Ca si in Romania , care este ” stanga ” si care este ” drepta ” ? ca la om , doua ” maini ” care folosesc aceluiasi scop ” acaparea puterii politice in folosirea finantelor statului in propriul interes de grup politic ” Vorba lui nenea Iancu ” doua la primarie , doua la prefectura , restul vedem noi cum le impartim ” ,Cu respect pentru vesnicul Caragiale , cel putin pana acum mentorul societatii politice romane , de vreo suta si ceva de ani.

Comentariile sunt închise.