Marea Britanie ELIMINĂ certificatul sanitar, din 26 ianuarie. O decizie similară ar putea fi luată și de Israel

Certificatul sanitar nu va mai fi obligatoriu în Marea Britanie, începând de săptămâna viitoare, declarații publice pe marginea acestui subiect venind și din Israel.

Anunțul privind eliminarea obligativității certificatului sanitar în Marea Britanie a fost făcut, într-un interviu acordat pentru News.ro, de medicul Tudor Toma.

„De pe 26 ianuarie se vor schimba anumite reguli, se pare că singura regulă care rămâne este legată de purtarea măştii în spaţiile interioare, iar certificatul covid care, sincer, niciodată nu a fost promovat în Marea Britanie, nu va mai fi o măsură din partea Guvernului”, a spus dr. Tudor Toma, medic pneumolog în Marea Britanie.

Și Israel ar trebui să renunțe la certificatul verde (Green Pass), după cum a declarat, marți, ministrul de finanțe Avigdor Liberman.

„Nu există nicio logică medicală și epidemiologică în certificatul verde, lucru cu care mulți experți sunt de acord”, a scris Liberman pe Twitter, potrivit HotNews.

O declarație similară a fost făcută și de profesorul Cyrille Cohen, șeful departamentului de Imunologie la Universitatea Bar Ilan și membru al comitetului consultativ pentru vaccinuri al guvernului israelian, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost