Mii de americani au demonstrat pentru libertate la Washington

Duminică, 23 ianuarie 2022, s-a desfășurat în capitala SUA, Washington, un amplu protest pentru libertate, impotriva restricțiilor și a vaccinării obligatorii. La protest au luat parte peste 20.000 de americani.

Marea majoritate a participanților au ignorat ordinul primarului capitalei SUA de a purta măști de protecție în exterior, în caz de aglomerații.

Printre cei ce s-au adresat mulțimii a fost și Robert F. Kennedy Jr, președintele organizației non profit Children’s Health Defense (Apărarea Sănătății Copiilor) și dr. Robert Malone, cel care a contribuit la devoltarea tehnologiei RNAm, folosită în vaccinurile produse de Pfizer și Moderna. Acesta le-a spus participanților la protest să nu se conformeze ordinelor oficialităților în cazul vaccinării obligatorii.

Tot în acest weekend au avut loc proteste similare în marile orașe europene din Belgia, Finlanda, Suedia, Ucraina, Polonia, Franța, Spania, Italia, Austria, Marea Britanie etc.

La protestul din Bruxelles au participat peste 100.000 de oameni, toți cerând aceleași lucruri libertate, ridicarea restricțiilor, care oricum se dovedesc inutile, și renunțarea la vaccinarea obligatorie.

Sursa: Daily Mail

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost