Un ziar danez își cere scuze: „Am eșuat!”

Presa așa zis mainstream din toată lumea s-a înhămat la mașina de propagandă oficială a autorităților când a fost vorba să relateze obiectiv despre pandemie. Orice punct de vedere opus narațiunii oficiale era ignorat complet, dacă nu chiar desființat.

Dar iată că lucrurile încep să se schimbe. Unul din cele mai mari ziare din Danemarca, Ekstra Bladet, publică un articol cu titlul „Am eșuat!„, în care își cere scuze pentru modul cum a relatat despre pandemie în ultimii doi ani.

Iată articolul respectiv:

Ne-am uitat la oscilațiile pendulului numeric când a fost vorba de infectați, internați și decedați cu corona. Și am ascultat de sfaturile prezentate de experți, politicieni și autorități, care ne-au avertizat constant despre monstrul corona adormit sub paturile noastre. Un monstru care doar așteaptă să adormim ca să poată lovi în puterea nopții.

Vigilența mentală CONSTANTĂ ne-a uzat enorm pe toți. De aceea, noi – presa – trebuie să facem și un bilanț al eforturilor noastre. Și noi am eșuat.

NU AM fost suficient de vigilenți și nu am întrebat autoritățile câți dintre cei internați erau internați cu coronavirus și câți erau internați din cauza coronavirusului. Pentru că e o diferență majoră între cele două categorii. Ulterior, s-a dovedit că cifrele oficiale de spitalizare sunt cu 27% mai mari decât cifra reală pentru că oficialitățile i-au numărat și pe cei internați cu coronavirus, nu doar din cauza coronavirusului. Acum știm acest lucru.

Bineînțeles că în primul rând autoritățile sunt responsabile pentru informarea corectă și sinceră a populației. Cifrele despre bolnavii care au murit din cauza coronavirusui ar trebui, din motive evidente, să fi fost publicate cu mult timp în urmă, așa am fi obținut cea mai clară imagine a monstrului de sub pat.

AȘADAR, mesajele autorităților și politicienilor către populație în această criză istorică lasă de dorit. Și, prin urmare, o parte a populației și-a pierdut încrederea în ei.

UN ALT exemplu: vaccinurile sunt denumite în mod constant „superarma noastră”. Iar spitalele noastre se numesc „superspitale”. Cu toate acestea, aceste „superspitale” sunt aparent sub presiune maximă, chiar dacă aproape întreaga populație este înarmată cu o „superarmă”. Chiar și copiii au fost vaccinați pe scară uriașă, ceea ce nu s-a făcut în țările vecine.

CU ALTE CUVINTE, există ceva aici care nu merită termenul „super”. Fie că este vorba despre vaccinuri, spitale sau o combinație a acestora. Dar cel puțin comunicarea autorităților către populație nu merită în niciun caz termenul de „super”. Dimpotriva.

Sursa: Zerhohedge


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Un ziar danez își cere scuze: „Am eșuat!””

  1. Ei Danezii da , noi niciodata ” nu ” , deoarece cate reclame au fost platite de statul roman pe propaganda in cauza , sa mai traiasca ” televiziunea si presa aservita „, nimeni inca nu a raportat oficial .Dar speram ca se va face intr-o zi o analiza privind suma finantarii si catre cine la ” propganda Covid si alti virusi pe langa el ” , CARE nu a fost inca raportata acesta suma de catre Ministerul Finante , la capitolul de buget national , DISTINCTIV IN CAUZA . Asteptam inca publicarea oficiala a acestor date , conform legilor in vigoare , date inca neraportate de nimeni. Cu respect , pentru ziarul danez , care a inteles pana unde poate merge ” cacialmaua „

Comentariile sunt închise.