Actrița Carmen Tănase, despre certificatul sanitar: Este o abominaţie! Libertatea este o stare de spirit. O ai sau nu o ai. Punct

Actrița Carmen Tănase spune despre certificatul sanitar că este o abominaţie, iar în urma măsurilor care au fost luate în ultimii doi ani economiile au fost distruse, oamenii sărăciți şi dezechilibrați psihic, iar copiii sunt afectaţi fără întoarcere.

E un miracol că lumea încă nu a înțeles şi acum este un pic târziu pentru că răul a fost făcut, a subliniat Carmen Tănase.

„Economiile au fost distruse, oamenii sunt îngrozitor de sărăciți sunt îngrozitor de dezechilibrați psihic, emoțional, din toate punctele de vedere. Când copiii sunt afectaţi fără întoarcere”, a spus actrița Carmen Tănase într-un interviu acordat pentru Antena3.

Însă, spune Carmen Tănase, vina aparține şi oamenilor care de frică au uitat că sunt entităţi cu putere de decizie.

„Cum e posibil ca tu, ca om, să crezi că certificatul verde îţi dă ție libertate? Cei care au propus asta nu sunt atât de vinovați precum sunt cei care au acceptat asta şi care acceptă cu capul sus. Certificatul verde este o abominație. (…) Libertatea este o stare de spirit. O ai sau nu o ai. (…) Indiferent dacă nu te poţi duce la mall, dacă ești liber, ești liber. Punct”, a explicat Carmen Tănase, la Antena3.

Alte știri pe subiect:

Actrița Carmen Tănase, despre certificatul sanitar: O să mă lupt cu ei până în pânzele albe! Ca cetățean al acestei țări, plătitor de taxe și impozite, AM DREPTUL să intru oriunde doresc

Actrița Carmen Tănase, despre discriminarea persoanelor nevaccinate: Este ușor grotesc ceea ce se întâmplă. Cum ar fi să iasă la vot doar cei vaccinaţi?

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost