Parastasul mărturisitorului Ioan Ianolide, sâmbătă, la Mănăstirea Cernica

Sâmbătă, 5 februarie 2022, va avea loc, la Mănăstirea Cernica, parastasul mărturisitorului Ioan Ianolide, la 36 de ani de la trecerea la Domnul, a anunțat, pe Facebook, ASCOR București.

„Avem bucuria de a vă invita să luați parte la parastasul săvârșit întru pomenirea mărturisitorului Ioan Ianolide. Acesta a fost întemnițat timp de 23 de ani și pentru statornicia lui în rugăciune și nevoință, a ajuns la dobândirea rugăciunii lăuntrice, Valeriu Gafencu fiindu-i cel mai bun prieten.

Ne vom întâlni sâmbătă, 5 februarie, ora 7:30, la stația de metrou Pantelimon și ne vom îndrepta împreună spre Mănăstirea Cernica. Vom participa la Sfânta Liturghie începând cu ora 8:30 și apoi ne vom îndrepta spre mormântul lui Ioan Ianolide unde, în jur de ora 11:00, se va săvârși slujba parastasului”, se precizează în anunțul ASCOR.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Parastasul mărturisitorului Ioan Ianolide, sâmbătă, la Mănăstirea Cernica”

Comentariile sunt închise.