Avocat Elena Radu: Autoritățile mențin starea de alertă doar pentru a fura

Starea de alertă s-a menținut timp de doi ani de zile doar pentru a direcționa achizițiile publice către anumite firme, iar dacă autoritățile insistă cu restricțiile care deja și-au dovenit ineficiența acest lucru confirmă că sunt incapabile să gestioneze situația, a declarat, pentru Național.ro, av. Elena Radu.

„Dacă autoritățile insistă în continuare cu aceste măsuri și cu menținerea stării de alertă, înseamnă că recunosc că sunt incapabile să gestioneze situația. Măsurile pe care le-au luat lună de lună nu au avut nicio eficiență în combaterea răspândirii virusului. Iar starea de alertă s-a menținut timp de doi ani de zile doar pentru a direcționa achizițiile publice către anumite firme de casă ale unora sau altora și pentru a putea să supraîndatorezi. Înseamnă că mențin starea de alertă doar pentru a fura.

Tu, ca stat, ai avut doi ani la dispoziție să îți pregătești sistemul sanitar și să-l faci să funcționeze și ai avut la dispoziție și bani, minim 200 miliarde de lei, că te-ai împrumutat. Păi în condițiile în care tu doi ani de zile nu ai făcut nimic și ai același număr de paturi în spitale și la ATI, tu dai vina pe populație și supui populația în continuare la niște măsuri extreme, de restrângere de activități și de obligativități, înseamnă că tu, statul, ești problema, nu cetățeanul”, a declarat av. Elena Radu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Avocat Elena Radu: Autoritățile mențin starea de alertă doar pentru a fura”

Comentariile sunt închise.