Convoiul LIBERTĂȚII pornește și în România. Când sunt anunțate proteste

„Convoiul libertății”, mișcare de revoltă pornită în Canada împotriva restricțiilor sanitare, nu a rămas fără ecou în România, fiind anunțate mai multe proteste de acest fel în perioada următoare.

Astfel, începând de joi, 10 februarie, „Convoiul libertății” a pornit din București, în cadrul unei mișcări care a fost anunțată de mai multe organizații din societatea civilă.

Prima oprire este la Constanța, urmând Brăila și Galați, iar de vineri dimineața convoiul spre îndreaptă spre Focșani, Bârlad, Vaslui și Brașov.

Organizatorii și-au propus să parcurgă întreaga țară, urmând ca în 18 februarie convoiul să revină la București, unde este anunțat un protest în Piața Universității. Organizatorii cer încetarea stării de alertă, eliminarea certificatului sanitar și eliminarea obligativității măștii, după cum a anunțat, pe Facebook, Starea de libertate.

Un alt protest, pentru ziua de 27 februarie, la Universitate, a fost anunțat de partidul AUR, prin vocea lui George Simion. Acest protest nu este doar împotriva restricțiilor sanitare, fiind anunțate mai multe teme, precum facturile, prețurile și, nu în ultimul rând, suspendarea și demiterea președintelui Iohannis.

*imaginea are doar caracter ilustrativ, nu reflectă mișcarea de protest mai sus anunțată.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Convoiul LIBERTĂȚII pornește și în România. Când sunt anunțate proteste”

  1. Acest „protest” e făcut ca să divizeze lumea și să nu mai vină așa de mulți la protestul din 27, organizat de AUR.
    Vă rog să preveniți lumea să nu participe, Sau măcar să nu-i mai faceți publicitate.

    Vă mulțumesc

Comentariile sunt închise.