Cântăreața britanică Adele este acuzată de transfobie pentru că a declarat că e fericită să fie femeie

Marți s-a desfășurat în Marea Britanie o festivitate în care au fost premiați artiștii din această țară pentru activitatea din anul anterior. Pâna acum se acordau două titluri: de cel mai bun artist, respectiv cea mai bună artistă. Chestie considerată sexistă, așa că anul acesta cele două categorii au fost desființate, fiind înlocuite de titlul de cel mai bun artist al anului. Pentru activitatea din 2021, premiul și titlul i-au fost acordate cântăreței Adele.

În mesajul de mulțumire pe care aceasta l-a transmis după ce a fost premiată, a făcut greșeala să spună și următoarele:

„Înțeleg de ce a fost modificat numele acestui premiu, dar eu sunt fericită să fiu femeie și să fiu artistă. Chiar sunt!”

Audiența a reacționat extrem de favorabil. Doar că această declarație nu a fost pe placul extremiștilor LGBT care au acuzat-o că ar fi o „feministă anti trans„, adică împotriva celor se cred de genul opus celui cu care s-au născut.

Iată câteva mesaje ale extremiștilor LGBT:

„Cine ar fi crezut că Adele este o transfobă și și-ar folosi platforma pentru a cere distrugerea comunității trans.”

„Te rog, nu, ADELE nu poate fi feministă anti trans.”

Alții au spus că și-au pierdut tot respectul pe care-l aveau pentru ea și că de acum încolo nu vor mai cheltui nici un ban pentru a-i achiziționa muzica.

Încă o dovadă că ăștia au luat-o razna. O chestie absolut normala, respectiv declarația unei femei că e femeie și că e fericită să fie femeie, este considerată a fi un atac împotriva unora care se cred altceva decât ceea ce sunt.

Sursa: New York Post

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost